Mondkapjes van Hoes Tailors
loader
hourglass_empty
Gemiddelde leestijd: 2 minuten, 14 seconden

Mondkapjes van Hoes Tailors

We hebben ze in het verleden al eens eerder gepresenteerd, wellicht waren we toen iets te snel? Sinds de persconferentie van Mark Rutte gisteravond is duidelijk geworden dat een modisch mondkapje verplicht is het openbaar vervoer vanaf 1 juni 2020. Wil je niet zelf achter de naaimachine kruipen? Geen probleem! We hebben er nog enkele op voorraad en we produceren bij! Wil jij je bedrijfslogo er graag op hebben? Dat kan, neem dan snel contact met ons op.

Onze modische mondkapjes maken we samen met onze shirt maker, je kunt hem dus prima bij je maat overhemd laten matchen als je dat zou willen. Ga je voor de standaarden? Check dan snel onze webshop. Momenteel zijn ze er met een touwtje om achter je hoofd vast te knopen en vanaf volgende week ook in een antibacterieel katoen met elastiek rond de oren.

  • Maskers worden binnen 3 dagen verstuurd of zijn direct af te halen in de winkel.
  • De maskers zijn 2 laags 100% katoen.
  • De maskers zijn niet geschikt voor medisch gebruik maar wel beschermend.
  • Draag het masker over de neus én mond. Alleen over de mond is niet effectief.
  • Draag het masker met idee om andere mensen te beschermen. Creëer geen schijnveiligheid voor jezelf.
  • Gebruik een masker alleen als het echt niet anders kan.
  • Hou alsnog wanneer dit kan vast aan de 1,5 meter afstand.

Onze maskers zijn 2 laags katoen en herbruikbaar! Reinig je mondmasker op 90 graden. Dat kan je doen in de wasmachine maar je kan je mondmasker ook even goed aan de kook brengen op het fornuis, zo dood je ook de virusdeeltjes zonder dat je daarvoor speciaal de wasmachine laat draaien. Wassen kan je blijven doen op voorwaarde dat de stof van goede kwaliteit blijft. De einddatum moet dus zelf goed in het oog gehouden worden. Een stoffen mondmasker kan je de hele dag dragen, zolang het niet nat of vuil wordt. 

Draag Advies: Raak het masker niet aan met je handen. Wanneer je het masker op doet moet je er van uitgaan dat de buitenkant 'besmet' is. Ga er dus ook op die manier mee om en doe het masker voorzichtig af en leg het op een plek waar het niks kan besmetten en was direct daarna je handen. Haal verschillende maskers in huis. Zo hoef je niet elke dag het masker te gaan wassen en kan je pas na enkele dagen de was te doen. Het is dus beter om meerdere maskers tegelijk klaar te maken voor verschillende dagen.

Belangrijk: Je draagt zo'n masker dus niet om jezelf te beschermen maar wel om andere mensen in je omgeving niet te besmetten als jij drager zou zijn van het virus. 

Samen jouw wensen bespreken? Wij staan graag voor je klaar! Afspraak maken
Nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte van nieuwe collecties, mooie stoffen, nieuwtjes en handige informatie over Hoes Tailors? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Afspraak maken