Story: Onno & Nikita
loader
hourglass_empty
Gemiddelde leestijd: 1 minuut, 18 seconden

Story: Onno & Nikita

Het pak van Onno

Het was 1 oktober 2021, een regenachtige dag, midden in de Corona tijd. En tóch was dit voor Nikita en Onno de allermooiste dag. Misschien juist wel door de omstandigheden, omdat het daardoor een unieke, knusse dag was en iedereen toe was aan een feestje.

Onno wist eigenlijk al vrij snel wat voor pak hij wilde dragen op zijn trouwdag. Daardoor was het uitkiezen van het pak een stuk makkelijker en wisten wij samen met Onno direct zijn droompak samen te stellen. Ook zwager en zus van Onno gingen rond dezelfde datum trouwen en door de goede ervaringen van zijn zwager Bij Hoes Tailors koos Onno ook voor ons. Mooiere reclame bestaat er natuurlijk niet!

Het kiezen van het pak verliep bij Onno dus vlekkeloos. Samen met zijn vader, broer en zus heeft hij zijn pak uitgekozen. Omdat Onno alles al in zijn hoofd had, was het meteen goed.

Zijn aanstaande, Nikita, vond zijn pak prachtig. Vooral de kleur groen en de bretels vond ze erg mooi. Het paste ook perfect bij haar jurk.

De Tip van Onno voor toekomstige bruidegoms:

‘Ga echt naar een specialist en niet even naar de C&A ofzo. Je ziet het verschil enorm goed! En Hoes Tailors zijn echte vaklui’.

 

Loen over Onno’s pak
Onno’s wist precies wat hij wilde, dat is natuurlijk prettig werken. Het is dan leuk om in de details de klant tóch nog te verrassen’.

 

Hoes Tailors in drie woorden volgens Onno:

Professioneel, klantvriendelijk en vakkundig.


Gemiddeld scoren wij 4.6 bij onze klanten op verschillende platformen
Samen jouw wensen bespreken? Wij staan graag voor je klaar! Afspraak maken

Stories

In de wolken
4 maanden geleden
Story: Symen & Martine
6 maanden geleden
Trouwen in Engeland
6 maanden geleden
Nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte van nieuwe collecties, mooie stoffen, nieuwtjes en handige informatie over Hoes Tailors? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Afspraak maken