I still have my grandfather’s umbrella.
loader
hourglass_empty
Gemiddelde leestijd: 2 minuten, 54 seconden

I still have my grandfather’s umbrella.

We kennen het allemaal. Het regent pijpenstelen maar, je hebt geen paraplu. Misschien ben je hem vergeten maar, de kans is groot dat jouw laatste exemplaar de vorige regenbui niet heeft overleefd vanwege de slechte kwaliteit. Bij een tankstation of drogist koop je snel een nieuwe met de hoop dat deze het iets langer gaat volhouden dan de vorige. Hoeveel wegwerp paraplu’s heb jij al versleten in jouw leven? En waarom blijven we ze eigenlijk kopen? Waarschijnlijk omdat ze geen waarde voor ons hebben. Zodra het droog is vergeten we ze gewoon weer in de trein, het restaurant of op kantoor. Hetzelfde geldt bijvoorbeeld voor goedkope handschoenen die jouw handen niet verwarmen of een zonnebril die niks tegen de zon doet. Dit zijn echter juist wel de ‘key items’ waar jij je als man in kan onderscheiden en de paraplu is daarbij geen uitzondering.

Een stijlvolle man heeft een stijlvolle paraplu nodig. Deze zorgt ervoor dat je haar goed blijft zitten; dat jouw pak droog blijft en daardoor je waardigheid intact blijft. Een paraplu was vroeger alleen weggelegd voor koningen en keizers dus een klein beetje waardering voor de paraplu mag best! Zie de paraplu als een investering en je vergeet hem nooit meer. We hebben het natuurlijk niet over je golf paraplu met een spanwijdte van 150 cm.  Hier maak je geen vrienden mee op straat. Kies liever voor kwaliteit en stevigheid die je de garantie geven jou te beschermen tegen de elementen, en daarnaast je ook nog eens stijlvol voor de dag laat komen. Een goede paraplu heeft een stok van hout of metaal, een doek van het betere bewerkte nylon, katoen of zijde en een houten handvat.

“People think an umbrella is just something to use once or twice and throw away, I still have my grandfather’s umbrella,” Francesco Maglia.

De Italiaanse handgemaakte paraplu’s van Francesco Maglia, zijn het perfecte voorbeeld van de kwaliteit van vakmanschap gecombineerd met een unieke stijl. Elke paraplu is handgemaakt en ‘one of a kind.’ Een Francesco Maglia gaat met gemak meer dan een generatie mee en is het perfecte cadeau voor jezelf, een vriend of een zakenrelatie. Kies uit de fantastische collectie of laat een paraplu op maat maken waarbij de paraplu naar eigen smaak wordt samengesteld. Van het model, het doek tot het handvat.

Tips voor het aanschaffen van een paraplu:

  • Investeer in kwaliteit. 
  • Kies voor een subtiel patroon in het doek, hiermee onderscheid jij jezelf van de massa.
  • Maak de paraplu onderdeel van je persoonlijke stijl arsenaal, zeker weten dat jij nooit meer je paraplu kwijtraakt.
  • Laat jouw paraplu altijd open drogen. Dit komt het doek en de levensduur van je paraplu ten goede.
  • Leen hem nooit uit!

De herfst is deze week in alle hevigheid officieel begonnen. Met een weersvoorspelling van 100% kans op regen is er deze week geen beter moment jouw paraplu aan te schaffen en stijlvol droog te blijven! Wil je meer informatie of rustig alle opties en doeken bekijken? Neem vrijblijvend contact met ons op of kom langs in de winkel. Onder het genot van een kop koffie vertellen we je graag meer.

 

Wist jij dat Francesco Maglia ook hele mooie schoenlepels maakt? En dat ook gewoon van dezelfde kwaliteit die we gewend zijn bij de paraplus, het ideale cadeau om te krijgen en te geven! Zie hier een kleine selectie van de mogelijkheden.

 

Samen jouw wensen bespreken? Wij staan graag voor je klaar! Afspraak maken
Nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte van nieuwe collecties, mooie stoffen, nieuwtjes en handige informatie over Hoes Tailors? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Afspraak maken