Story: Jeffrey & Susan
loader
hourglass_empty
Gemiddelde leestijd: 1 minuut, 40 seconden

Story: Jeffrey & Susan

Het pak van Jeffrey

Een trouwpak voor iemand maken is al een van de mooiste onderdelen van mijn vak, maar als een pak dan ook nog een reis mag maken voor een bruiloft op een tropisch eiland ben ik nóg trotser.

Op 26 oktober 2022 trouwden Jeffrey en Susan namelijk op Curaçao. Waar je uiteraard een zonovergoten bruiloft mag verwachten, bleek dat bij aankomst ineens niet meer zo zeker. Dagen  voor hun grote dag viel er alle dagen regen. Maar je raadt het al, op hun mooiste dag was het droog! Omringd door vrienden en familie gaven zij elkaar, op het strand, het ja-woord. (Bij het zien van de foto’s gaan wij direct een vakantie naar Curaçao boeken, dat snap je natuurlijk wel :-) ).

In juni 2022 begon Jeffrey aan de zoektocht naar zijn trouwpak. Hij zag door de bomen het bos niet meer. Gelukkig wees zijn aanstaande hem toen op Hoes Tailors (dat is een blijvertje als je het ons vraagt ????).

Ik heb toen gekeken op de website. Het op maat gemaakte pak voor een redelijke prijs sprak mij meteen aan. Toen het ook  nog in de buurt bleek te zijn was de afspraak snel gemaakt.

Jeffrey kwam samen met zijn moeder naar de winkel. Ze kregen diverse stalen te zien en wisten vrijwel direct welke keuze ze gingen maken. Toen ze alles bij elkaar hadden gezocht, wisten ze meteen dat dit hét pak voor Jeffrey zou zijn. Ook Susan bleek zijn pak uiteindelijk prachtig te vinden.

 

Een advies van Jeffrey: “Als je een trouwpak nodig hebt en je wilt dat het perfect past en ook is zoals wilt, dan moet je naar Hoes Tailors gaan. Ook vanwege de klantvriendelijkheid en het aangename contact.”  Bedankt Jeffrey!

Hoes Tailors volgens Jeffrey: Een klantvriendelijke zaak met enorm veel keus, professionele medewerkers en je krijgt tijd en aandacht.

Trouwfoto's zijn van Eiland meisje Diana van den Heuvel (fotograaf op Curaçao)


Gemiddeld scoren wij 4.6 bij onze klanten op verschillende platformen
Samen jouw wensen bespreken? Wij staan graag voor je klaar! Afspraak maken

Stories

In de wolken
6 maanden geleden
Story: Symen & Martine
8 maanden geleden
Nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte van nieuwe collecties, mooie stoffen, nieuwtjes en handige informatie over Hoes Tailors? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Afspraak maken