Story: Michael & Sophie - Een persoonlijk pak, helemaal passend bij dé jurk!
loader
hourglass_empty
Gemiddelde leestijd: 3 minuten, 43 seconden

Story: Michael & Sophie

Een persoonlijk pak, helemaal passend bij dé jurk!

Op een van de meest romantische plekken in Europa ging Michael op één knie voor zijn Sophie. Omringd door witte huisjes, azuurblauw water en de mooiste stranden. Michael en Sophie waren op vakantie in Santorini toen hij dé vraag stelde. Haar antwoord? ‘Nè!’ Niet onbelangrijk… nè betekent JA (!) in het Grieks, ha!

Wie Is Michael?

Michael, is 47 jaar en geboren in Haarlem. Inmiddels is hij een trotse inwoner van Heerhugowaard, waar hij ook politiek actief is als raadslid en fractievoorzitter van D66 Heerhugowaard. Voor zijn werk rijdt Michael regelmatig op en neer naar TomTom in Amsterdam waar hij werkt als Senior International Salary administrator.

Na het huwelijksaanzoek in 2018 kon het grote plannen beginnen. Voor Michael was het vanaf het begin al duidelijk dat hij een maatpak wilde dragen op zijn trouwdag. Omdat een maatpak opvalt, lekker zit én je gaat er van stralen, aldus Michael. Toen Michael tijdens de trouwbeurs in het AFAS stadion de trouwpakken van ons zag wist hij zeker dat hij een trouwpak van Hoes Tailors wilde dragen op zijn grote dag.

Al eerder had Michael naar tevredenheid een maatpak gekocht bij Hoes Tailors. Als ervaren klant zegt Michael over Hoes Tailors:  ‘’In de afgelopen jaren heb ik al verschillende maatpakken bij Hoes Tailors gekocht, dus ik was al bekend. De kwaliteit en service is zeer goed en je krijgt alle tijd die je nodig hebt. Altijd advies over de laatste trends en doorgaan tot in de kleinste details tot perfectie. Tot nu ben ik heel blij met de diverse maatpakken.’’ 

Bij Hoes Tailors vonden we het extra bijzonder om voor deze vaste klant nu ook een trouwpak te mogen maken, iets waar wij erg naar uitkeken. Een vaste klant helpen bij de mooiste dag uit zijn leven maakte het nóg bijzonderder.

Jouw pak kiezen, drie vragen aan Michael

  1. Hoe verliep het kiezen van jouw trouwpak?

De eerste keer was mijn aanstaande mee. Zij wilde wat invloed hebben op de kleur want zij had haar trouwjurk al klaar liggen. Dit ging heel goed. De details qua zakken, knopen, voering heb ik zelf uitgekozen. Als verrassing had Sophie de tekst in mijn boord bepaald en later doorgegeven aan Leon, dit zag ik pas bij het ophalen van mijn pak. 

De tweede keer was mijn zus Helen mee. Zij was nieuwsgierig en wilde alvast een preview van mijn trouwpak. Zij kreeg de stropdas mee (die kleur paste namelijk bij de trouwjurk en was voor mij dus een verrassing) die ik op de trouwdag zelf van haar kreeg overhandigd.

  1. Vond je het lastig om je pak te kiezen zonder het daadwerkelijk te zien?

Nee, gezien mijn eerdere ervaringen had ik alle vertrouwen dat het goed zou komen.

  1. Was het pak wat je verwacht had bij de eerste pasronde?

Ja! Samen met Leon hebben we de puntjes op de i gezet en wat kleine dingetjes aangepast. Met een advies voor riem en schoenen maakte we de outfit helemaal compleet.

En toen was het zo ver, de trouwdag!

Michael en Sophie zijn getrouwd in het oude stadhuis van Franeker. Een mooi monumentaal pand uit 1591 in de Friese renaissance stijl, perfect voor hun trouwdag. De locatie is enorm fotogeniek en dat is terug te zien in de prachtige foto’s van het stel.  Na afloop van de plechtigheid kon het hele gezelschap te voet naar Grandcafé De Doelen. De taart & bubbels, het heerlijke diner en het feest vond hier plaats. Door de zus van Michael, Helen, en zijn nichtje, Lynley, was de hele zaal versierd. Het personeel van de trouwlocatie was heel ontspannen en had alles tot in de kleinste details perfect geregeld. Het echtpaar (mogen we nu zeggen ;-)) kijkt terug op een fantastische dag!

De tip van Michael als jij nog moet trouwen:

Zorg voor een goede planning van alle zaken die je wilt doen en begin vroegtijdig met het opstellen van een budget van wat je maximaal wilt uitgeven. Voor een maatpak, kijk rond en bepaal voor jezelf hoe uitgebreid je trouwpak moet zijn, voor elk budget is wat mogelijk.’

Wat Michael zegt over Hoes Tailors:

‘Ik ben al jaren tevreden en adviseer alle mannen om een keer langs te gaan voor een maatpak. Service en kwaliteit is erg hoog en daar heb je heel veel baat bij. ‘

 


Gemiddeld scoren wij 4.6 bij onze klanten op verschillende platformen
Samen jouw wensen bespreken? Wij staan graag voor je klaar! Afspraak maken

Stories

In de wolken
7 maanden geleden
Story: Symen & Martine
9 maanden geleden
Nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte van nieuwe collecties, mooie stoffen, nieuwtjes en handige informatie over Hoes Tailors? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Afspraak maken