Story: Robert & Arjan
loader
hourglass_empty
Gemiddelde leestijd: 6 minuten, 12 seconden

Story: Robert & Arjan

Van maatpakken naar trouwpakken: interview met Robert en Arjan

Van 10 jaar je maatpakken kopen bij Hoes Tailors tot je trouwpak op maat laten maken bij ons. Daar zit natuurlijk een mooi liefdesverhaal aan vast! Robert vertelt ons hoe zijn huwelijksdag verliep en over zijn ervaring met maatpakken kopen bij ons. Robert vroeg Arjan ten huwelijk op het mooie Sicilië, na het zien van twee vallende sterren. En dat is nog maar een klein deel van dit prachtige verhaal.

Over de bruidegommen

1. Vertel ons eens, wie ben je? Waar en wanneer ben je geboren, wat voor werk doe je?

Wij zijn Arjan van Tilburg en Robert Lantman. Hij (Arjan) is geboren in 1982 in Hendrik-Ido-Ambacht en werkt als patholoog bij het Reinier de Graaf in Delft. Ik (Robert) ben geboren in 1982 in Alkmaar en werk als adviseur bij PwC in Rotterdam. We wonen in Rotterdam, de stad met de mooiste skyline van Nederland én veel meer!

Het huwelijksaanzoek

2. Waar heb jij je partner ten huwelijk gevraagd?

Ik heb Arjan ten huwelijk gevraagd tijdens onze vakantie eind 2016 op Sicilië. We kenden elkaar toen bijna twee jaar, maar eigenlijk wist ik na onze eerste date al dat Arjan en ik ons leven voor altijd met elkaar zouden willen delen.

Het huwelijksaanzoek vond plaats in Noto Antica. Dat is een heel klein bergdorpje in het zuidoosten van Sicilië, waar we een overnachting hadden in een oud klooster. Na het heerlijke diner in het bijgelegen restaurant stelde ik Arjan voor om nog even naar de sterren te kijken op deze prachtige heldere avond. En het was daadwerkelijk fantastisch, ik had nog nooit zo’n heldere sterrennacht meegemaakt! Alsof het zo moest zijn, zag Arjan een vallende ster en later nog één. Hét moment om Arjan ten huwelijk te vragen en gelukkig zei hij “JA!”

De trouwlocatie

3. Wil je ons meer vertellen over de trouw- en feestlocatie? Waarom heb je voor die locatie gekozen?

Veel van onze vrienden zijn getrouwd in het buitenland (omdat ze trouwden met een buitenlandse of het gewoon heel tof vonden om bijvoorbeeld op Ibiza in het huwelijk te treden). Wij wilden origineel zijn en in eigen land trouwen ???? Als trotse Rotterdammers kon dat uiteraard maar in één stad zijn: Manhattan aan de Maas!

Om het nog iets specialer te laten zijn, hebben we van tevoren overnacht in het Nhow hotel in De Rotterdam (aan de voet van de Erasmusbrug). De feestelijke dag begon met een lunch voor onze meest geliefde familie en vrienden in Zeezout, ons favoriete restaurant in Rotterdam.

De huwelijksceremonie, het diner en het feest vonden plaats bij The Boathouse Kralingen, aan de Kralingse Plas in Rotterdam. Het was een prachtige, heel persoonlijke ceremonie, geleid door mijn zus Nathalie. Haar hadden we voor die dag speciaal laten benoemen als buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand.

Na het heerlijke diner was het tijd voor een groots feest, onder aanvoering van Coverband The Tour. Wát een fantastische band is dat zeg! Mocht je nog inspiratie zoeken voor een superleuke band voor je huwelijksdag, dan wordt het met The Tour écht gegarandeerd een topavond!

Maatpak kopen: ervaring

4. Wanneer ben je begonnen met oriënteren voor je trouwpak? Hoe is dat verlopen?

Als trouwe klant van Hoes Tailors wisten we natuurlijk al waar we terecht wilden voor onze trouwpakken, dus oriënteren was voor ons niet nodig.

5. Hoe heb je Hoes Tailors gevonden? En waarom heb je voor ons gekozen?

Ik ben inmiddels al ruim 10 jaar trouwe klant bij Hoes Tailors. En áltijd meer dan tevreden over de kwaliteit wanneer we de maatpakken en maatshirts kopen bij jullie.

6. Waarom heb je voor een maatpak gekozen op deze bijzondere dag?

Op je trouwdag, de mooiste dag van je leven, wil je er ook op je állermooist uitzien. Daar hoort wat ons betreft zeker een maatpak bij!

Trouwpak uitzoeken: ervaring

7. Wat zijn je ervaringen met het uitzoeken van je pak? Wie bracht je mee, en was het – qua maatpak – liefde op het eerste gezicht?

Arjan en ik hadden onze moeders meegenomen toen we onze maatpakken gingen kopen. In eerste instantie dachten we dat het misschien leuker zou zijn om allebei apart ons trouwpak uit te zoeken. Maar omdat we het wel graag goed bij elkaar wilden laten passen, hebben we er toch voor gekozen samen onze maatpakken te kopen.

We wisten al voor welke kleur we wilden gaan: blauwe maatpakken, gebaseerd op ons huwelijksthema ‘A Sky Full Of Stars!’. Met de fantastische hulp van Leon lukte het ons al snel om twee prachtige maatpakken uit te zoeken, met dito maatoverhemden en stropdassen!

8. Vond je het lastig om je maatpak te kiezen zonder het daadwerkelijk te zien?

Nee, dat is juist het toffe, dat het toch nog een beetje een verrassing is hoe het eindresultaat eruit komt te zien. En je weet van tevoren dat kwaliteit gegarandeerd is bij Hoes Tailors, dus je hoeft je echt nergens zorgen om te maken als je daar een maatpak koopt.

9. Was het maatpak wat je verwacht had bij de eerste pasronde?

Ja, het pak was daadwerkelijk prachtig! ????

10. Hoe hebben jullie de trouwdag ervaren?

Als de meest fantastische dag uit ons leven, één groot warm bad van liefde! Heel erg gaaf om in het middelpunt van de belangstelling te staan, met onze allerdierbaarste familie en vrienden. Het klinkt als een cliché, maar het is echt een dag om nooit te vergeten!

11. Wat was het bijzonderste, leukste of grappigste dat gebeurd is op je trouwdag, en wat je bijgebleven is?

Het allermooiste en meest ontroerende moment, was het moment waarop wij onze geloften aan elkaar voorlazen. Een ander speciaal moment was toen onze nichtjes Jasmijn (dwarsfluit) en Tamara (klarinet) en ons neefje Marijn (drums) ’s avonds een verrassingsoptreden gaven met een instrumentale versie van ‘A Sky Full Of Stars’. Niet alleen wij, maar ook alle gasten en de leden van The Tour waren superontroerd door dit mooie optreden!

12. Wat was de reactie van je partner op je trouwpak?

Wij wisten al hoe onze trouwpakken eruit zouden zien, dus voor ons was het geen verrassing meer.

13. Wat zou je toekomstige bruidegommen willen adviseren? (wat betreft maatpakken, of juist iets anders?)

Gun jezelf een prachtig maatpak! Het is weliswaar misschien iets duurder dan een confectiepak, maar het staat zoveel mooier! Misschien draag je je trouwpak niet veel vaker meer na de bruiloft, maar je zult er nog veel van genieten bij het bekijken van alle foto’s en wellicht video’s die van de bruiloft worden gemaakt.

14. Hoe zou je Hoes Tailors willen omschrijven?

Hoes Tailors is een kleermaker waar kwaliteit, passie en service op nummer 1 staan! Leon Hoes is een zeer kundige kleermaker (met de nodige dosis humor) die er altijd voor zorgt dat je met een prachtig maatpak en dito maathemden naar huis gaat. Ik kom niet voor niets al meer dan 10 jaar vanuit Rotterdam naar Alkmaar om mijn pakken en overhemden te kopen. En krijg regelmatig van zowel collega’s als bijvoorbeeld bij de stomerij complimenten over de prachtige pakken die ik draag.


Maatpak kopen bij Hoes Tailors?

Ben je na het prachtige verhaal van Arjan en Robert ook enthousiast geworden? Een maatpak koop je bij onze kleermakerij in Alkmaar. Wil je een maatpak kopen, neem dan contact met ons op zodat we je wensen kunnen bespreken.


Gemiddeld scoren wij 4.6 bij onze klanten op verschillende platformen
Samen jouw wensen bespreken? Wij staan graag voor je klaar! Afspraak maken

Stories

In de wolken
7 maanden geleden
Story: Symen & Martine
9 maanden geleden
Nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte van nieuwe collecties, mooie stoffen, nieuwtjes en handige informatie over Hoes Tailors? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Afspraak maken