The office looks van Victoria Beckham
loader
hourglass_empty
Gemiddelde leestijd: 1 minuut, 59 seconden

The office looks van Victoria Beckham

 

In de vierdelige Netlifxserie over het levensverloop van David Beckham steelt Victoria Beckham toch wel een klein beetje de show. Want dit stijl icoon set al jaren lang de fashion toon met haar prachtige ready-to-wear outfits. Haar style herken je aan elegant, classy & vrouwelijk, nooit te veel maar precies genoeg.  Niet voor niets dat ze ontwerpster is voor haar eigen kleding merk: Victoria Beckham. Een echte boss-lady style. Wij worden geïnspireerd door haar geweldige office looks en wij delen met liefde onze favorieten met jou! 

Elegante jurken & rokken

De basis van de style van Victoria Beckham is simpel: nooit te overdressed. Ze investeert in hoge kwaliteit stof, perfecte tailoring & een een bewust palet van kleuren. Deze factoren kunnen helpen bij ‘’the way you hold yourself’’ zegt Beckham. Dit bij elkaar maakt de kleding spreken vanzelf, zo zou je Victoria nooit zien in een gekke outfit. Ook in de jurken en rokken houd Victoria zich aan deze richtlijnen.  En is daarom enorm geschikt voor inspiratie voor the office look.

Tailored suit: wide leg pants

Wat gaat er boven een prachtig op maat gemaakt kleding stuk? Voor Victoria Beckham is net zo fan als wij! En vooral het op maat gemaakte tweedelig pak, blazer jasje of overhemd voor dames maakt je een waar style icoon. Opvallend is haar vaak terugkomende keuze voor de trend: the wide leg pant. Waarom? Gecombineerd met een paar goede hakken maakt het  niet uit hoe lang je bent jou benen worden mega lang!

Classy meets casual

Victoria is meesteres in het combineren van classy en casual. Verschillende hoogwaardige kwaliteit stof dat je terug ziet in de kledingstukken zorgt voor comfort en toch nog een nette uitstraling. Wat ook perfect is voor een capsule wardrobe (kleine hoogwaardige garderobe met veel basic kleding dat makkelijk te combineren is.) Victoria maakt vaak haar looks af met items zoals hakken, loafers, tassen of een zonnebril zo straal je bij elke outfit nog elegantie uit!

 

Perfect fit coat

Iets wat elke bij vrouw (volgens ons) in haar garderobe thuis hoort: een op maat gemaakte jas. Dit maat elke look af en Victoria begrijpt dit maar al te goed.  Van een trenchcoat, linnen of  wollen jas alles is mogelijk bij ons! (Neem een kijkje op onze maatwerkwebsite).

Waar Victoria ook voor gaat, wij zijn fan!

Samen jouw wensen bespreken? Wij staan graag voor je klaar! Afspraak maken
Nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte van nieuwe collecties, mooie stoffen, nieuwtjes en handige informatie over Hoes Tailors? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Afspraak maken