Trouwjurk vermaken
loader
hourglass_empty
Gemiddelde leestijd: 3 minuten, 49 seconden

Trouwjurk vermaken

Welkom bruid!

Welkom in ons mannendomein, huh? Wij staan bekend als tailor, gericht op maatkleding voor mannen en dat klopt. Maar naast vakkennis op het gebied van maatpakken hebben wij ook onze ster coupeuse Judith met een bak aan ervaring in een trouwjurk vermaken.

Je heb de trouwjurk van je dromen gevonden en wilt dat deze perfect past bij jouw lichaam. Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wil jij je trouwjurk vermaken? Dan stel ik je graag voor aan onze coupeuse Judith. Met een bak aan ervaring is zij de aangewezen persoon voor het vermaken van jouw trouwjurk. Een trouwjurk vermaken is een vak apart, een  vak dat Judith zeker in de vingers heeft. Samen met haar zul je je trouwjurk passen en bepalen welke aanpassingen er gedaan kunnen worden om van jouw trouwjurk een droom trouwjurk te maken. We vertellen je graag meer over je trouwjurk vermaken.

Trouwjurk vermaken
Iedereen is anders, ieder lichaam is uniek. Het vermaken van een trouwjurk is een zeer specialistische opdracht die veel vakkennis vereist. Jouw trouwjurk moet perfect zijn. Sommige trouwjurken hebben een lange levertijd. Wij adviseren daarom ook om ruim van te voren opzoek te gaan naar jouw droom jurk, minimaal 6 maanden van te voren. Als jouw trouwjurk wordt besteld begint het lange wachten tot de jurk binnen komt. Pas als je jouw droomjurk in handen hebt kan het échte passen pas beginnen en dat kan bij ons in de winkel, samen met Judith. Tot in de kleinste details zorgt zij er voor dat de jurk perfect aansluit bij jouw lichaam.

  • Trouwjurk korter maken

Bijna niemand heeft de perfecte lengte voor haar trouwjurk. Daarom is het korter maken van jouw trouwjurk een van de meest voorkomende aanpassingen. De lengte is super belangrijk omdat je natuurlijk niet wilt struikelen op weg naar het altaar. Neem bij de passessie daarom ook de schoenen mee die je zult dragen tijdens de grote dag. Op die manier kan Judith de perfecte lengte bepalen, passend bij de schoenen.

  • Trouwjurk kleiner maken

Vaak wordt jouw trouwjurk iets gorter besteld, op die manier kan de coupeuse de jurk naderhand perfect opmaat maken. Want een jurk kleiner maken is eenvoudiger dan groter maken. Judith zal er voor zorgen dat de jurk perfect aansluit.

  • Trouwjurk groter maken

Je wilt natuurlijk goed kunnen dansen in je trouwjurk, hij moet dus niet te strak zitten. Een trouwjurk uitleggen (vaktaal voor groter maken :-)) is mogelijk maar niet eindeloos. Soms zit er nog voldoende ruimte in de zijnaad of er kan een inzet gemaakt worden. Twijfel je over de maat van je trouwjurk? Wij adviseren om hem liever iets ruimer te bestellen.

Waarom je trouwjurk vermaken bij Hoes Tailors?

We zijn lokaal en dichtbij. En dat is bij een trouwjurk vermaken minstens zo belangrijk als goede vakkennis. Want op die manier kunnen er tot het laatste moment nog aanpassingen gedaan worden, dicht bij huis of zelfs bij jou thuis. Wij ontmoeten geregeld bruidjes die een trouwjurk aan de andere kant van het land hebben gekocht. Dan is het wel zo fijn als je na aankoop niet nog drie keer Nederland hoeft te doorkruizen voor de passessies. Want soms zijn er wel 2 of 3 passessie nodig om de jurk helemaal perfect te krijgen.

Wij staan bekend als tailor, gericht op maatkleding voor mannen en dat klopt. Maar naast vakkennis op het gebied van maatpakken heeft Judith ook veel ervaring  met een trouwjurk vermaken. Daarom hebben wij besloten om ook deze dienst aan te bieden. Hoe tof is het dat jouw aanstaande zijn maatpak door Leon Hoes aan laat meten en dat Judith jouw trouwjurk vermaakt.

Wat kost een trouwjurk vermaken?

Dit is een veel gehoorde vraag en helaas kunnen we die niet op voorhand beantwoorden. Iedere trouwjurk is anders en ook de mate van vermaken kan enorm verschillen. Ik nodig je daarom uit voor een vrijblijvende passessie waarin we de richtprijs kunnen bepalen.

Een trouwjurk vermaken tot een herinnering.

Is jouw grote dag al achter de rug? Dan kan je er voor kiezen om je trouwjurk te vermaken in een prachtige herinnering. Op een creatieve manier kunnen wij een herinnering maken aan de mooiste dag van jullie leven. Denk bijvoorbeeld aan een hemeltje voor een wieg, een shirt, broek of rok met de stof van jouw jurk. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Trouwjurk vermaken? Kies voor de professionaliteit van onze Judith en voel je heerlijk in je trouwjurk!

Judith is er op de dinsdag, donderdag en vrijdag, maak je een afspraak op die dagen dan weet je zeker dat je het beste advies krijgt!

Samen jouw wensen bespreken? Wij staan graag voor je klaar! Afspraak maken
Nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte van nieuwe collecties, mooie stoffen, nieuwtjes en handige informatie over Hoes Tailors? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Afspraak maken