Welkom Mariëlle
loader
hourglass_empty
Gemiddelde leestijd: 1 minuut, 38 seconden

Welkom Mariëlle!

Aangenaam, ik ben Mariëlle!

Van jongs af aan sta ik al met mijn neus in de kleding. Mijn ouders hebben met veel plezier een herenmode zaak gerund, dus ook bij mij is mode er met de paplepel ingegoten. Echter als jonge vrouw maak je andere keuzes en ben ik in de dameskleding beland. Met 30 jaar ervaring in de damesmode ben ik zeker geen onbekende op mode gebied.

Bij Hoes Tailors doe ik al bijna 2 jaar met veel plezier de styling van de etalage. Tijdens de lockdown grapte Leon dat hij mij wel in dienst zou nemen als de crisis voorbij zou zijn en zo geschiede! Na een meeloop dag en proefperiode wisten we allebei zeker, dit wordt een fijne samenwerking! De komende periode zal ik nog veel moeten leren als het gaat om het nemen van de juiste maten. Maar bij Hoes Tailors kan ik rekenen op een enorme bak aan ervaring, dus dat komt helemaal  goed.

Een frisse, damesmode, wind

Samen met mijn komst zullen er de komende tijd ook dingen gaan veranderen. Bij deze kan ik aankondigen dat wij druk bezig zijn met het samen stellen  van een dameslijn. Waarom zou je immers alleen als man jezelf laten verwennen met mooie maatkleding? En geloof me, ook het dames pak is tegenwoordig sexy en met flair te dragen, het hoeft echt niet oubollig te zijn! Daarnaast hebben we een goede maatwerk blouse in de collectie en komt er binnenkort een op maat gemaakte denim aan. Stapje voor stapje krijgen de vrouwen dus voet aan de grond in dit mannen bolwerk van maatkleding!

En wist je dat ik ook de achternaam Hoes draag? Geen toeval natuurlijk! Leon en ik hebben dezelfde man, founding father van Hoes Tailors, opa mogen noemen. Zou het dan toch in ons DNA zitten?

Kennismaken of een andere blik op je garderobe? Op donderdagochtend en de zaterdag ben ik bij Hoes Tailors te vinden.

Tot snel,

Mariëlle

 

Samen jouw wensen bespreken? Wij staan graag voor je klaar! Afspraak maken
Nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte van nieuwe collecties, mooie stoffen, nieuwtjes en handige informatie over Hoes Tailors? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Afspraak maken