Collectie - Hoes Tailors Alkmaar
loader

Collectie

Meer dan maatkleding!

Bij Hoes Tailors koop je meer dan trouwpakken, maatpakken, maatjasjes en maat overhemden. Om de collectie compleet te maken vind je bij ons ook de beste accessoiries, de perfecte essentials en een kleine basics collectie. 

Van alle onderstaande merken vind je elk seizoen de best geslecteerde items in de winkel. Kom langs in de winkel en laat je inspireren door onze tailors!

Stenströms

HET PERFECTE STENSTRÖMS OVERHEMD

GEMAAKT IN 60 STAPPEN

Kleermaker August Stenström uit het Zweedse Helsingborg werd in 1899 overspoeld met aanvragen voor zijn beroemde overhemden. Stenström stond erom bekend dat hij de beste, meest modieuze shirts maakte. Deze reputatie had zich ver door het land verspreid en alle heren met smaak wilden ineens Stenströms overhemden.

Afbeelding Stenströms

Paulo Albizatti

Paolo Albizzati begon al in 1960 met het maken van dassen voor bekende merken in Milaan. Zijn vrouw Valeria moedigde hem aan om ontslag te nemen, en in 1970 begon hij met zijn eigen bedrijfje in de kelder van zijn huis. 
Het merk groeide. Door ervaring, hard werken en geweldige medewerkers kon het bedrijf verhuizen naar een eigen bedrijfspand. In 1975 ontstond dan ook de Alby Factory. De volledige productie vind hier plaats: van het knippen van de stof tot het afstikken.

Afbeelding Paulo Albizatti

Burlington

DE KLASSIEKE SOKKEN VAN BURLINGTON
FINISHING TOUCH AAN JE VOETEN

Je maatpak zit – natuurlijk – als gegoten, nu de rest nog! Naast een keurig gestreken overhemd en de nodige stijlvolle accessoires, verdient een pak op maat uiteraard ook de nodige aandacht voor het voetenwerk: perfect gekozen sokken en schoenen!

In een op maat gemaakt kostuum kun je niet aankomen met afgezakte sokken van de Hema, dat vraagt om sokken van de beste kwaliteit. Dan ben je bij Burlington aan het juiste adres.

Afbeelding Burlington

Seemannsgarn

Seemannsgarn armbanden zijn een casual toevoeging op een anders formele uitstraling. Seemannsgarn Armbanden zijn verkrijgbaar in verschillende frisse kleuren, motieven en van leer.

Voor zeelieden en landrotten, deze stevige lichtgewicht Seemannsgarn armband is een casual en stijlvolle nautische blikvanger. Elk onderdeel is met liefde en zorg 100% origineel met de hand in Duitsland gemaakt.

Afbeelding Seemannsgarn

Mc Alson

UNIEKE BOXERSHORTS VAN MC ALSON

Zo’n leuke boxershort, je zou er bijna je broek voor thuislaten. Mc Alson onderbroeken zijn verkrijgbaar in frisse kleuren, met een leuk ruitjesmotief, streepjes of in een effen kleur.

En naast de leuke uitstraling zitten ze ook nog eens heel erg lekker door de perfecte pasvorm. Een Mc Alson boxershort is daarom leuk om cadeau te doen, maar we begrijpen het ook heel goed als je zo’n vrolijk exemplaar voor jezelf inslaat.

Afbeelding Mc Alson

Slater

HET KLASSIEKE WITTE T-SHIRT VAN SLATER
VAN DE MARINE NAAR DE GEWONE MAN

Het merk Slater begon al in 1988 met de verkoop van het bekende, Amerikaanse T-shirt. Het klassieke en veelzijdige shirt met rechte pasvorm en hoge boord, dat halverwege de 20e eeuw door de marine en het leger werd gedragen als onderkleding.

Al snel vond dit T-shirt zijn weg naar het gewone publiek. De Slater Basic was geboren en nu is niet meer weg te denken uit onze kledingkast.

Afbeelding Slater

Leyva

Een authentiek geschenk

Het merk Leyva is in 1960 opgericht met als doel om riemen, accessoires en schoenen van de beste kwaliteit te leveren. De designs van dit mooie merk zijn gemaakt met uiterste zorg, ontworpen met een unieke stijl en gemaakt met de meest luxe materialen. Om deze kwaliteitsproducten te maken, wordt design gecombineerd met respect voor traditioneel vakmanschap. Met andere woorden: alle designs van Leyva zijn handgemaakt.

Thomas Maine

JONG, MAAR ERVAREN
MODERNE HERENKLEDING UIT ITALIË
 
Thomas Maine is een relatief nieuw merk herenkleding, dat in 2007 in Italië werd opgericht door Mazzarelli Maine. Deze ontwerper vernoemde zijn bedrijf naar zijn grootvader Maffeis Thomas.
 

Afbeelding Thomas Maine

Hiltl & FHP

Sinds 1955 produceert Hiltl broeken volgens zeer strikte principes. Oprichter Fritz Hiltl had maar één doel: de perfecte broek. Voor dit doel was geen materiaal te kostbaar en geen stap te veel voor Hiltl. Waar de kwaliteit van de broek het vereist, snijdt of naait Hiltl nog steeds met de hand. Alleen waar machines hetzelfde werk economischer en exacter doen, gebruikt Hiltl een machine. Het succes van Hiltl: uw broek als op maat gemaakt voor een redelijke prijs!

Afbeelding Hiltl & FHP
Naar shop