Jubileum jasje De Dieu
loader
Header afbeelding Jubileum jasje De Dieu

De Dieu 10 jaar!

Met veel trots kan je vanaf nu de speciale jubileum editie van het Dieu Colbert bestellen. Er is ons gevraagd om iets te maken wat jullie kunnen dragen tijdens je bezoek aan De Dieu en met het jubileum in zicht bleek dit het perfecte moment!
De grootste wens was een veelzijdig jasje, met een unieke De Dieu twist, een mooie uitdaging! Het is een colbert geworden die geschikt is voor elke gelegenheid. Te dragen tijdens een zondagse boswandeling of met een nette broek voor een belangrijke bestuursvergadering. Ben je meer team casual? Geen probleem! De colbert past ook perfect bij je favoriete jeans of chino, gecombineerd met een comfortabele coltrui  of T-shirt.

Maatwerk Voor iedereen maken we het jasje uiteraard op maat, zoals je van ons gewend bent.

Pagina navigatie

Uniek colbert

Naast de unieke Dieu voering aan de binnenzijde van het colbert zullen we het jasje ook voor jou personaliseren met het borduren van je eigen naam in de binnezijde van het jasje en je foundernummer in de kraag. 

Colbert €499,-
Gilet €219.-

Aan de slag!

Wil jij het unieke colbert bestellen of meer informatie ontvangen? Vul dan onderstaande formulier in, dan nemen wij contact met je op!
 

Samen jouw wensen bespreken? Wij staan graag voor je klaar! Afspraak maken
Afspraak maken