Club - Hoes Tailors
loader

Goed gekleed op uw werk verschijnen is een vak apart. Een vak wat mij met de paplepel is ingegoten en waar ik u en uw medewerkers graag meer over wil leren. Want kan je nog in een driedeling pak verschijnen tegenwoordig? Of kan je ook in een overhemd met spijkerbroek je klanten ontmoeten? Durf je een uitgesproken pak te dragen of kies je voor een veilige kleur? Je kleding keuze wordt vaak bepaald door een combinatie van de bedrijfscultuur, mode, persoonlijke voorkeuren en etiquette.
 
Ik ben nog net niet in een maatpak geboren maar van jongs af aan zag ik mijn vader al maten opnemen, heren prachtig kleden en voor iedere klant een persoonlijk pak maken. Wat voor mij onderdeel was van mijn opvoeding is voor vele een zoektocht.
 
Geef je medewerkers het zelfvertrouwen dat ze verdienen en join de Hoes Tailors Club. Ik breng een bezoek aan jullie kantoor, geef lezingen, netwerkborrels bij mij in de winkel, een maandelijkse update van de laatste trends en uiteraard jaarlijks jouw persoonlijke kleding in de kast.
 
Kies ons jaarlijkse abonnement voor het lidmaatschap van netwerk club De Hoes Tailors club en ontvang een waardevolle en passende incentive

  • Brons €150,- per jaar
  • Zilver €500,- per jaar
  • Goud €750,- per jaar
  • Platinum €1250,- per jaar

 Het 1 jarige abonnement stopt automatisch na 1 jaar, zo heb je geen langdurige verplichtingen.
 
Collect jouw incentive en word lid van de club en ontvang een welkomstcadeau!

Samen jouw wensen bespreken? Wij staan graag voor je klaar! Afspraak maken
Afspraak maken