Schoenen op maat alkmaar
loader
Header afbeelding Schoenen op maat Alkmaar

Schoenen op maat Alkmaar

Als je iemand bent die waarde hecht aan unieke en gepersonaliseerde mode, dan zijn op schoenen op maat de juiste keuze. En als het gaat om het vinden van het perfecte paar, dan moet je bij Hoes Tailors in Alkmaar zijn.

In onze winkel in Alkmaar bieden we op maat gemaakte schoenen die zijn vervaardigd met materialen van de hoogste kwaliteit en aandacht voor detail. Je kunt er voor kiezen om je persoonlijke schoen zelf via onze online tool samen te stellen, of samen met een van ons in de winkel. Creëer een schoen die je persoonlijke stijl weerspiegelt én aan al je functionele behoeften voldoet. Of je nu schoenen nodig hebt voor op werk, om op te wandelen of voor een speciale gelegenheid, wij hebben de expertise en tool om het voor je te regelen. Schoenen op maat in Alkmaar? Bel ons gerust.

Maar wat onderscheidt onze custom made schoenen van de rest? Om te beginnen zijn de schoenen perfect op jouw maat gemaakt, om er voor te zorgen dat je schoenen passen als een handschoen en het comfort en de ondersteuning bieden die je nodig hebt. Kom je langs in de winkel? Dan nemen we bovendien de tijd voor je specifieke eisen en voorkeuren, zodat je erop kunt vertrouwen dat jouw op maat gemaakte schoenen precies zullen zijn wat je wenst.

Maar het gaat niet alleen om stijl en functionaliteit – onze op maat gemaakte schoenen zijn ook gemaakt om lang mee te gaan. We gebruiken alleen materialen en technieken van de hoogste kwaliteit om ervoor te zorgen dat je schoenen lang, héél lang mee gaan.

Dus als je op zoek bent naar een paar custom made schoenen, zoek dan niet verder. Met het scala aan mogelijkheden en persoonlijke aanpak kun je erop vertrouwen dat je een paar schoenen krijgt die echt uniek zijn. Dus wacht niet langer, bezoek onze winkel of webshop om vandaag nog te beginnen met het ontwerpproces voor schoenen op maat!

Prijsindicatie trouwpak

Hoes Tailors vanaf € 499,-
Op basis van 2-delig pak
Fused binnenwerk
Keuze uit 30 stoffen Eén pasmoment
Levertijd: 3-4 weken
Hoes Tailors vanaf € 659,-
Op basis van 2-delig pak
Half canvas binnenwerk
Keuze uit ruim 5000 stoffen Eén pasmoment
Levertijd: 5-6 weken
Hoes Tailors vanaf € 969,-
Op basis van 3-delig pak
Half canvas binnenwerk
Keuze uit ruim 5000 stoffen
Eén pasmoment
Levertijd: 5-6 weken
Scabal vanaf €999,-
Op basis van 2-delig pak
Half canvas binnenwerk
Keuze uit ruim 2500 stoffen
Eén tot 2 pasmomenten
Levertijd: 5-6 weken
Ja, ik wil mij aanmelden voor de nieuwsbrief van Hoes Tailors.

Een of meedere velden zijn niet of onjuist ingevuld.

Samen jouw wensen bespreken? Wij staan graag voor je klaar! Afspraak maken
Afspraak maken