Trouwpak kopen? - Hoes Tailors Alkmaar
Header afbeelding Trouwen

Het perfecte trouwpak op maat

Een pak op maat voor de mooiste dag van je leven

Wat voor een zakenman misschien wel de normaalste zaak van de wereld is, kan voor de man die in het huwelijksbootje stapt nog wel eens een eerste ervaring zijn: een maatpak aantrekken! Gelukkig voor ons is het pak op maat nog steeds aan een opmars bezig, maar voor de meeste mannen is het nog altijd geen dagelijkse kost. Maar er wordt vaak wel een uitzondering gemaakt voor een trouwpak op maat – soms onder lichte druk van de aanstaande.

Bij Hoes Tailors hebben we heel wat ervaring met een bruidegom in spé en zijn bruidsjonkers strak in het maatpak steken. Wij vinden dat deze voorbereiding op je grote dag ook een leuke belevenis moet zijn, die uiteindelijk bij zal dragen aan een van de mooiste dagen van je leven.

Of je nu regelmatig een pak draagt of voor de eerste keer een trouwpak op maat wilt laten maken: voor een goed advies over kleuren, maten en stijl ben je bij Hoes Tailors aan het juiste adres. Leon Hoes is de vijfde generatie van kleermakers in de familie en deelt graag zijn passie voor het perfect zittende trouwpak of maatpak met jou.

Afspraak maken

Nadat het trouwpak op maat in ons atelier is gemaakt, kom je een keer langs om het pak te passen. Als er dan nog iets aan schort, lossen we dat gewoon voor je op. Zo weten we zeker dat het pak echt perfect zal passen. En dat jij met het allermooiste trouwpak op maat naar huis zult gaan.

Je kunt ons bellen of mailen voor een afspraak, of je komt gezellig langs in onze winkel. Schikken de openingstijden van onze winkel je niet? Het is altijd mogelijk om een afspraak in de avonduren of op zondag te maken, dat is voor ons geen probleem. Neem dan contact op voor een passende afspraak!

Prijsindicatie trouwpak

Een trouwpak op maat is echt niet zoveel duurder dan een confectiepak - maar wel heel veel specialer! Laat nu je trouwkostuum op maat maken bij Hoes Tailors. Kom bij ons langs om de vele verschillende mogelijkheden te bekijken.

Hoes Tailors vanaf € 549,-
Op basis van 2-delig pak
Fused binnenwerk
Keuze uit 30 stoffen Eén pasmoment
Levertijd: 3-4 weken
Hoes Tailors vanaf € 759,-
Op basis van 2-delig pak
Half canvas binnenwerk
Keuze uit ruim 5000 stoffen Eén pasmoment
Levertijd: 5-6 weken
Hoes Tailors vanaf € 969,-
Op basis van 3-delig pak
Half canvas binnenwerk
Keuze uit ruim 5000 stoffen
Eén pasmoment
Levertijd: 5-6 weken
Scabal vanaf €1239,-
Op basis van 2-delig pak
Half canvas binnenwerk
Keuze uit ruim 2500 stoffen
Eén tot 2 pasmomenten
Levertijd: 5-6 weken
Samen jouw wensen bespreken? Wij staan graag voor je klaar! Afspraak maken

The Best Man

Ga je zelf (nog) niet trouwen maar ben je de getuige op de bruiloft dan mag jij natuurlijk ook uitpakken. Is er een thema of is er een vrije keuze? Hoes Tailors inspireert & informeert en met een zeer uitgebreide stofcollectie helpen wij jou met de juiste match. Je bent dan werkelijk The Best Man! 

Het is bij Hoes Tailors ook mogelijk om als beste vrienden van de bruidegom allemaal tegelijk een pak uit te zoeken. We maken er dan een speciale avond van waarbij alle aandacht naar jullie uitgaat! Met een hapje & drankje stellen wij samen met jullie de “The Best Men” maatpakken samen!
 

Hoes Tailors HoesTailors

 

Story

Bekijk alle
1 maand geleden
Blog bericht Story: Robert & Arjan
7 maanden geleden
Blog bericht Story: Jeffrey & Patty