Trouwpak trends 2024
loader
Header afbeelding Trouwpak 2024

Gefeliciteerd, je gaat trouwen! En nu breekt er een tijd aan waarin je van alles moet regelen en plannen. Maar first things first, wat zal je gaan dragen op jullie grote dag? Lees snel verder en je bent op en top voorbereid voor het kiezen van jouw trouwpak in 2022.

Naast de trouwpak trends van 2024 kan je bij Hoes Tailors je trouwpak volledig zelf samenstellen. Kies je voor een pak op maat? Dan stellen wij samen jouw perfecte trouwpak samen, volledig in de stijl van jouw bruiloft thema.

Onze werkwijze
Om te beginnen wil ik graag kennis met je maken. Deze kennismaking is het startschot van jouw persoonlijke trouwpak 2024 op maat. Het trouwpak moet bij jou passen, jouw persoonlijkheid en jouw wensen. Er is veel keuze bij ons in de winkel, en eerlijk is eerlijk, misschien is het kiezen van een trouwpak nog wel lastiger dan het kiezen van de perfecte trouwjurk.

Stap voor stap gaan we jouw trouwpak samenstellen. We nemen altijd de tijd voor je zodat we alle rust hebben om de juiste keuze te maken. Zoals een echte kleermaker betaamt nemen we uiteraard ook jouw maten op, zodat we daarna direct jouw trouwpak kunnen beginnen.

Jouw trouwpak moet een mooie verrassing zijn voor de bruid en een prachtig plaatje voor de fotograaf. En dat plaatje, daar zul je nog vaak tegenaan kijken. Dus gaan we er samen voor zorgen dat je trouwpak tot het laatste draadje perfect is!

Levertijden
Het blijkt dat 2022 een populair jaar is om te trouwen, want eindelijk kan het weer! Houd er bij je planning rekening mee dat een trouwpak laten maken neemt zo'n vier weken in beslag neemt. Voor die tijd hebben we jouw akkoord nodig op de keuzes die je hebt gemaakt. Voor de zekerheid willen we de keuzes vastleggen 6-8 weken voor jullie trouwdatum. Dan weten wij zeker dat het pak op tijd voor je klaar hangt en dat er nog voldoende tijd is om eventuele kleine aanpassingen te doen.

Er zijn eindeloos veel mogelijkheden, 5000 stoffen, honderden knopen, verschillende voeringen en talloze extra opties. Het kiezen van jouw trouwpak op maat is een heel avontuur.

Wil je onze prijzen weten? Laat dan hieronder je gegevens achter en ontvang direct onze prijslijst of maak hier je afspraak. 

Prijsindicatie trouwpak

Hoes Tailors vanaf € 499,-
Op basis van 2-delig pak
Fused binnenwerk
Keuze uit 30 stoffen Eén pasmoment
Levertijd: 3-4 weken
Hoes Tailors vanaf € 659,-
Op basis van 2-delig pak
Half canvas binnenwerk
Keuze uit ruim 5000 stoffen Eén pasmoment
Levertijd: 5-6 weken
Hoes Tailors vanaf € 969,-
Op basis van 3-delig pak
Half canvas binnenwerk
Keuze uit ruim 5000 stoffen
Eén pasmoment
Levertijd: 5-6 weken
Scabal vanaf €999,-
Op basis van 2-delig pak
Half canvas binnenwerk
Keuze uit ruim 2500 stoffen
Eén tot 2 pasmomenten
Levertijd: 5-6 weken
Ja, ik wil mij aanmelden voor de nieuwsbrief van Hoes Tailors.

Een of meedere velden zijn niet of onjuist ingevuld.

Samen jouw wensen bespreken? Wij staan graag voor je klaar! Afspraak maken
Afspraak maken