Werkwijze maatpak - Hoes Tailors Alkmaar
loader
Header afbeelding Werkwijze maatpak

Hoes Tailors is hét adres voor maatpakken in Alkmaar en omstreken sinds 1946. Een perfect gesneden maatpak wordt compleet met een overhemd, helemaal voor jou op maat. Hoe stel je het perfecte maapak samen? Samen met jou doorlopen we in de winkel van Hoes Tailors een aantal stappen. Dit werkt als volgt,

Pagina navigatie

Smart casual is de veel geziene dress code in veel bedrijven, maar ook als vrijetijdskleding. Een pak is soms te formeel, maar hoe zorg je er dan toch voor dat je goed gekleed bent? Dat je zakelijk of professioneel overkomt, of juist net eens wat anders wilt aantrekken in je vrije tijd. Wij helpen je graag. Bij Hoes Tailors hebben we al vijf generaties lang ervaring met het geven van advies voor jasjes, broeken, vesten en shirts op maat. Van formeel tot casual. Wij vinden het belangrijk dat jij kleding draagt waar jij je goed in voelt. Waar je dan ook bent. En daarom maken wij jasjes op maat, perfect passend bij jouw lichaam. Hoe werken wij?

 

Stap 1: keuze revers

Bij het samenstellen van je maatwerk jasje, heb je de keuze uit verschillende soorten revers. Vind je bijvoorbeeld een opgesneden of haak revers mooi? We adviseren je hierbij. Ook de breedte van de revers bepaal je zelf: smal, medium of breed.
 

Stap 2: de zakken

Bepaal de vorm van de zakken. Dit geldt voor de borstzak, de zakken van het jasje, maar ook voor de binnenzakken. Maak bijvoorbeeld een keuze tussen klep- of paspelzakken. En hoe moeten de zakken op het jasje worden gestikt? Dit kan recht of schuin, net wat jij mooi vindt.


Stap 3: de split

De split op de achterzijde van je colbert, bepaalt mede de pasvorm en het draagcomfort. Je kunt kiezen uit een rugsplit, een zijsplit of geen split. Ook kun je de hoogte van de split zelf bepalen.


 
Stap 4: de knopen

Hoeveel knopen wil je op je mouw? Welke kleur knopen vind je mooi? En wat voor materiaal? Kies je voor een blind knoopsgat in combinatie met een zichtbare knoop of juist voor een hele rij kissing buttons? Hoes Tailors denkt met je mee.


Stap 5: de voering

Ook qua voering van je maatwerk jasje zijn veel verschillende opties mogelijk. Zo kun je kiezen voor een soubras; een gevormd absorberend stuk dat wordt geplaatst bij de armsgaten. Daarnaast kun je kiezen uit een monogram voering, een stoffabrikant label en de zakken.


Stap 6: de details

Voor jouw ultieme maatwerk jasje zijn er diverse extra opties. Je kunt de colbert geheel personaliseren naar je eigen stijl door een monogram in de onderkraag toe te voegen, maar bijvoorbeeld ook in de voering van het colbert. Of laat jouw initialen, bedrijfsnaam of geboortedatum erop stikken: alles is mogelijk. Daarnaast kun je nog de kleuren van de stiksels en kraagvilt bepalen.

 


 

Samen jouw wensen bespreken? Wij staan graag voor je klaar! Afspraak maken
Afspraak maken