Maatpak kopen - Hoes Tailors
loader
Header afbeelding Maatpak - Mobiel

Een maatpak kopen

Een pak op maat, volledig naar jouw maten en wensen

Een maatpak geeft uitstraling, stijl en klasse. Een pak speciaal gemaakt voor jouw lichaam dat perfect past en net zo perfect oogt, dat is een maatpak van Hoes Tailors. Een maatpak wordt gesneden naar de contouren van jouw lichaam. Hierdoor zal jouw pak niet alleen perfect ogen maar ook zeer comfortabel dragen.

Bij de aanschaf van een maatpak vinden wij het belangrijk dat het pak veelzijdig is. Investeer in een pak dat je op veel verschillende manieren kunt dragen, want daarmee haal je het maximale uit je aankoop. Een veelzijdig maatpak is op heel veel momenten en gelegenheden te gebruiken. Zo kom je niet alleen op je werk goed voor de dag, maar ook op jubilea of trouwfeesten.

Aan de slag!

Denk jij er over om een pak op maat te laten maken? Dan gaan wij graag voor je aan de slag! We hebben er zin in om je van begin tot eind goed te begeleiden bij het kiezen van het juiste maatpak. In alle rust bespreken we samen je wensen en de mogelijkheden voor jouw ideale pak op maat. Je hebt de keuze uit meer dan 5000 stoffen en talloze extra opties, zoals de knopen, de voering of een speciaal borduursel. Uiteraard zorgen we dat we jouw maten opnemen voor het perfecte pak voor jou.

Nadat alle keuzes zijn gemaakt en wij jouw maten hebben opgenomen gaan wij voor je aan de slag in het atelier. Als het pak klaar is maken we opnieuw een afspraak zodat jij jouw unieke pak kan passen. Als er dan nog iets moet veranderen lossen we dat natuurlijk voor je op. Zo weten we zeker dat jij met niets anders naar huis gaat dan met jouw perfecte maatpak.

Je kunt ons bellen of mailen voor een afspraak, of je komt gezellig langs in onze winkel. Schikken de openingstijden van onze winkel je niet? Het is altijd mogelijk om een afspraak in de avonduren of op zondag te maken, dat is voor ons geen probleem. Neem dan contact op voor een passende afspraak!

Prijsindicatie maatpakken

Hoes Tailors vanaf € 499,- Geplakt binnenwerk
Op basis van 2-delig pak
Keuze uit 30 stoffen
Eén pasmoment
Levertijd 3-4 weken
Hoes Tailors vanaf € 659,- Half canvas binnenwerk
Op basis van 2-delig pak
Keuze uit ruim 5000 stoffen Eén pasmoment Levertijd: 5-6 weken
Scabal vanaf € 999,- Half canvas binnenwerk
Op basis van 2-delig pak
Keuze uit ruim 2500 stoffen Eén tot twee pasmomenten Levertijd: 5-6 weken
Hoes Tailors Handmade vanaf € 2999,- Full canvas binnenwerk
Op basis van 2-delig pak
Keuze uit ruim 5000 stoffen Minimaal drie pasmomenten Levertijd: 12-14 weken
Ja, ik wil mij aanmelden voor de nieuwsbrief van Hoes Tailors.

Een of meedere velden zijn niet of onjuist ingevuld.

Samen jouw wensen bespreken? Wij staan graag voor je klaar! Afspraak maken
Nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte van nieuwe collecties, mooie stoffen, nieuwtjes en handige informatie over Hoes Tailors? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Afspraak maken