Story: Jeffrey & Patty - Trouwpak op maat én een kasteel als trouwlocatie
loader
hourglass_empty
Gemiddelde leestijd: 5 minuten, 43 seconden

Story: Jeffrey & Patty

Trouwpak op maat én een kasteel als trouwlocatie: interview met Jeffrey Ardaseer

Van een huwelijksaanzoek in San Diego, tot trouwen in een op maat gemaakt trouwpak bij een kasteel. Wat een droom! Jeffrey Ardaseer vertelt ons hoe hij zijn trouwdag heeft beleefd en wat zijn ervaring is met het uitzoeken van een trouwpak op maat. Uiteraard uitgezocht bij onze kleermakerij in het mooie Alkmaar.

Wie is Jeffrey Ardaseer?

1. Vertel ons eens, wie ben je? Waar en wanneer ben je geboren, en wat voor werk doe je?

Mijn naam is Jeffrey, geboren op 28 oktober 1985. Met mijn bedrijf Mindproductions bouwen we webapplicaties, samen met mijn collega Joey Tocino. Sinds 26 april 2014 hebben we ook andere succesvolle onderneming: FotoSnap & Letterbelight (lichtletter verhuur). Met dit bedrijf verhuren we photobooths, fotospiegels en "gif booths". Deze staan vaak op bedrijfsfeesten en verjaardagen, maar ook zeker op trouwerijen.

Een kasteel als trouwlocatie: een droom!

2. Waar heb jij je partner ten huwelijk gevraagd?

Ik heb mijn partner Patty ten huwelijk gevraagd op de Ocean Beach Pier in San Diego, tijdens de zonsondergang. Een prachtige plek voor een huwelijksaanzoek!

3. Wil je ons meer vertellen over de trouw- en feestlocatie? Waarom heb je voor die locatie gekozen?

Onze trouwlocatie was Chateau Marquette in Heemskerk. We kozen dit prachtige kasteel als trouwlocatie door de sprookjesachtige en klassieke sfeer, wat goed bij onze bruiloft zou passen.

Voor het diner en het feest wilden we juist een wat lossere sfeer. Strandpaviljoen Zoomers in Castricum aan Zee heeft een feestzaal die daar perfect bij past! De verschillende zithoeken met open haard en het uitzicht op de zee zorgen voor een warme en gezellige sfeer. En het eten is daar top!

Oriënteren op een trouwpak: ervaring

4. Wanneer ben je begonnen met oriënteren voor je trouwpak? Hoe is dat verlopen?

Ik ben ongeveer 10 à 12 maanden voor de bruiloft begonnen met het oriënteren voor een trouwpak. Op het internet heb ik ook wat rondgezocht, maar daar werd ik niet heel veel wijzer van.

5. Hoe heb je Hoes Tailors gevonden? En waarom heb je voor ons gekozen?

Ik kwam Hoes Tailors tegen op het internet. Ik woon zelf ook in Alkmaar en via Google kwam ik al snel uit bij kleermakerij Hoes Tailors in Alkmaar.

Wat mij direct aansprak, is dat het niet een héél groot bedrijf is waar je als een nummer behandeld wordt. Bij Hoes Tailors ging het allemaal heel gemoedelijk en werd er echt de tijd voor je genomen. Leon Hoes is echt een topman met veel verstand van zijn vak. Hij geeft duidelijk advies met een zeer goede uitleg waarom bijvoorbeeld het ene knoopje wel of niet op de juiste plaats zit, of waarom binnenvoering wel of geen goed idee is.

6. Waarom heb je voor een maatpak gekozen op deze bijzondere dag?

Je trouwt maar één keer. Ik vind persoonlijk dat je dan een perfect trouwpak moet hebben! Een maatpak was daarom ook een makkelijke keuze.

7. Wat zijn je ervaringen met het uitzoeken van je trouwpak? Wie bracht je mee, en was het – qua maatpak – liefde op het eerste gezicht?

Het uitzoeken.. Dat vond ik toch nog wel wat lastig, omdat het aanbod van Hoes Tailors zó groot is. Niks is te gek en alles kan! Voordat ik naar binnen stapte, dacht ik: ik zoek een kleur uit die ik mooi vind en het wordt allemaal opgemeten, en klaar. Maar dat was toch even anders.

Er was ontzettend veel keuze qua uiterlijk van de maatpakken. Welke binnenvoering wil je in colbert? Welke knoopjes wil je hebben? Wil je de datum en de namen in je kraag hebben? Welke kleur gilletje wil je? Wat voor stropdas wil je? Dit ging maar door en door. Prachtig vond ik het!

Het trouwpak heb ik samen met mijn vrouw uitgekozen, die vond het leuk om mee te gaan.

8. Vond je het lastig om je trouwpak te kiezen zonder het daadwerkelijk te zien?

Nee, totaal niet! Dit komt mede doordat Hoes Tailors heel veel proefmodellen heeft waardoor je al snel een beeld krijgt van hoe je trouwpak eruit komt te zien. Ook hebben ze heel veel stofmappen waaruit je kunt kiezen.

9. Was het pak wat je verwacht had bij de eerste pasronde?

Ja en nee, maar dit komt natuurlijk omdat er bij de eerste pasronde soms nog wat aangepast moet worden. Maar het trouwpak op zich was meteen top! Je ziet jezelf dan toch voor het eerst helemaal in het maatpak dat je heb uitgekozen. Na de tweede pasronde was het pak heeeeleemaal perfect!
 

De trouwdag

10. Hoe hebben jullie de trouwdag ervaren?

We hebben onze trouwdag beleefd als een dag die toch een beetje aan je voorbijgaat. We hebben overal van genoten, maar het is een overweldigende dag. Gelukkig herbeleef je je trouwdag door de foto’s en de verhalen van de gasten.

11. Wat was het meest bijzondere, leukste of grappigste dat gebeurd is op je trouwdag, en wat je bijgebleven is?

Het meest bijzondere van de dag, is toch wel het moment waarop je elkaar aankijkt en het jawoord geeft. Dat vond ik toch wel het mooiste! Het meest bijzondere wat er die dag gebeurde, was dat het tijdens de belangrijke momenten (het komen aanrijden met de auto, het trouwen, de foto’s) PRACHTIG weer was en de zon volop scheen. Daartussen heeft het bijna de hele tijd geregend!

Trouwpak op maat: Jeffrey’s advies

12. Wat was de reactie van je partner op je trouwpak?

Ze vond het erg mooi en goed bij mij passen! En de kleine details,  zoals de stof aan de binnenkant. Vakwerk!

13. Wat zou je toekomstige bruidegommen willen adviseren? (wat betreft maatpakken, of juist iets anders?)

Ben je op zoek naar een bedrijf waar je niet als een nummer behandeld wordt, maar waar ze je echt het gevoel geven dat ze jou willen helpen aan het mooiste maatpak voor jouw trouwdag? Dan moet je echt bij Hoes Tailors zijn. De sfeer en de manier van werken is ge-wel-dig!

14. Hoe zou je Hoes Tailors willen omschrijven?

Ik vind Hoes Tailors een zeer professioneel bedrijf! Personeel dat vol met passie zit om het mooiste trouwpak te leveren voor jouw trouwdag. De sfeer, de informaliteit: heel relaxt allemaal! En Leon Hoes, wat een mooie vent ben jij! Haha, ik heb heel vaak moeten lachen om je tijdens het samenstellen van het pak!

Bedankt voor het maken van mijn mooie pak! Ik zou iedereen aanraden om zijn trouwpak te laten maken door Hoes Tailors.


Maatpak kopen bij Hoes Tailors?

Wil je ook een maatpak kopen? Maak dan een afspraak via onze contactpagina. Bij onze kleermakerij krijg je altijd een volledige service. Kies net als Jeffrey je maatpak uit tot in de details. Van een mooie stof tot prachtige knoopjes, en alle extra opties die je je kunt wensen. Tot snel in Alkmaar!


Gemiddeld scoren wij 4.6 bij onze klanten op verschillende platformen
Samen jouw wensen bespreken? Wij staan graag voor je klaar! Afspraak maken

Stories

In de wolken
6 maanden geleden
Story: Symen & Martine
8 maanden geleden
Nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte van nieuwe collecties, mooie stoffen, nieuwtjes en handige informatie over Hoes Tailors? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Afspraak maken