Trouwpak Peaky Blinders
loader
hourglass_empty
Gemiddelde leestijd: 3 minuten, 16 seconden

Trouwpak Peaky Blinders

Trouwpak Peaky Blinders

Je bent een stoere man, met een eigen stijl en op zoek naar een trouwpak! Helemaal van deze tijd is een trouwpak Peaky Blinders stijl. Peaky Blinders is de populaire tv-serie die zich afspeelt in het Birmingham van de vroege jaren ’20 en ’30. Een tijd waarin men wel wist hoe ze goed gekleed moesten gaan. De prachtige 3-delige pakken van de mannen uit Peaky Blinders zijn stijlvol en klassiek. Precies waar jij naar op zoek bent!

Een trouwpak in Peaky Blinders stijl

De kledingstijl van de mannen uit de hitserie Peaky Blinders is klassiek en tijdloos maar ook stoer en een tikkeltje ruig. Voor dé Peaky Blinders look heb je een 3-delig pak nodig. De sleutel tot de stijl van de het hoofdpersonage Thomas Shelby zit hem in op maakt gemaakte pakken. Voor een maat gemaakt trouwpak Peaky Blinders ben je bij Hoes Tailors aan het juiste adres. Samen gaan we werken aan jouw perfecte Peaky Blinders trouwpak op maat.

Om de echte Peaky Blinders stijl te creëren gaan we op zoek naar de juiste patronen en stoffen die de specifieke sfeer uitstraalt van de vroege jaren ’20 en ’30.  Een trouwpak Peaky Blinders stijl is natuurlijk gemaakt uit de mooiste tweed-stoffen van de beste kwaliteit. En met de patronen die precies de juiste uitstraling geven aan jouw trouwpak.

De kenmerkende Peaky Blinders stijl herken je aan:

  • 3-delig pak: het meest karakteristiek kenmerk van de Peaky Blinders is natuurlijk het 3-delige pak

  • Gilet: een trouwpak Peaky Blinders stijl is pas echt af met een bijpassend gilet.

  • Hat: de typerende cap maakt van jou een echte Peaky Blinder.

  • Penny Collar: een echt Peaky Blinders overhemd met een boord met afgeronde hoeken.

  • Coat: een lange wollen jas maakt jouw Peaky Blinders look helemaal compleet.

  • Tweed: een grove wollen stof uit het Engeland van de Peaky Blinders.

  • Accessoires: accessoires zoals bijvoorbeeld een pocket-watch zijn de finishing touch.

Persoonlijke touch

Wist je dat er in de serie gebruik wordt gemaakt van echte vintage stukken? De kostuumontwerpers waren van mening dat het gebruik van moderne stoffen niet het juiste verhaal kon vertellen. Hoe leuk zou het zijn om ook een vintage stuk stof met persoonlijke waarde in jouw trouwpak a la Peaky Blinders te verwerken? Denk bijvoorbeeld aan het trouwpak van je vader. Of dat ene shirt waar je zoveel mooie herinneringen in beleeft hebt. Bij Hoes Tailors nemen we tijd om jouw droom trouwpak Peaky Blinders stijl te creëren met een persoonlijke touch.

3-delig trouwpak

Een drie-delig pak mag niet ontbreken als jij kiest voor een Peaky Blinders trouwpak. In de serie zijn de mannen van de Peaky Blinders zelden te zien zonder gilet. Een essentieel onderdeel van de kostuums uit Peaky Blinders. Bij een trouwpak Peaky Blinders mag het jasje open gedragen worden. Het gilet, uiteraard matchend bij de rest van het pak, is dan goed zichtbaar. De meeste gasten zullen een standaard tweedelig pak dragen. Maar aan het einde van de avond, als de jasjes uitgaan ben jij degene die nog een fraai en stijlvol gilet draagt. Geheel in de stijl van de Peaky Blinders steel jij de show, precies zoals het hoort!

Best man

Als getuige op de bruiloft mag jij natuurlijk ook uitPAKKEN! Een pak in de stijl van Peaky Blinders is precies wat bij jou past of geheel passend bij het thema van de dag. Hoes Tailors is er ook voor jou om je te informeren en te inspireren over alle mogelijkheden. Zodat jij als the best man er op je best uitziet. Ook is het mogelijk om als beste vrienden allemaal tegelijk een pak uit te zoeken. We maken er dan een speciale avond van. Uiteraard geheel in de stijl van de Peaky Blinders stellen we jullie maatpakken samen.

Heb ik je nieuwsgierig gemaakt? Maak dan een afspraak om, onder het genot van een glas whiskey ;-), je trouwpak te bespreken. 

Samen jouw wensen bespreken? Wij staan graag voor je klaar! Afspraak maken
Nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte van nieuwe collecties, mooie stoffen, nieuwtjes en handige informatie over Hoes Tailors? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Afspraak maken