Strak in het pak

"Strak" in het maatpak

De startersgids voor een succesvolle look

Een verborgen talent, de juiste ervaring en plezier in je werk hebben, het zijn allemaal factoren die bijdragen aan een succesvolle carrière. Maar laten we vooral niet vergeten dat de juiste uitstraling minstens zo belangrijk is. Een pak op maat laten maken kan een mooie boost geven aan je carrière.  Want echte tailor made suits geven een man net dat beetje stijl, klasse en uitstraling waar een convectiepak niet aan kan tippen. Een op maat gemaakt pak is goud waard.

Maar zo’n pak op maat laten maken is nog wel een heel proces. Bij sommige heren breekt het zweet hen al uit, enkel bij de gedachte hieraan. Daarom geven we hier een paar tips die het kiezen van het juiste maatpak weer iets makkelijker maken. Zo beleef je het unieke plezier van een kostuum laten maken op z’n best.

Een veelzijdig maatpak

Een kleermaker hanteert heel wat regels om de stijl van een klant te bepalen. Door de eeuwen heen is het maatpak in praktisch opzicht al veel veranderd, maar toch blijven er nog altijd enkele tradities overeind bij het maken van een pak.

Een mooi maatpak valt of staat met de juiste snit. Onze kleermaker kan je alles vertellen over de manieren waarop een pak uit de stof gesneden wordt. Maar de allerbelangrijkste eigenschap van een pak op maat? Veelzijdigheid. Investeer in een pak dat je op veel verschillende manieren kunt dragen, want daarmee haal je het maximale uit je toch behoorlijk kostbare aankoop. Een veelzijdig maatpak is ook nog eens geschikt voor verschillende gelegenheden.

Een maatpak van Scabal

Overweeg je een maatpak in Alkmaar van het mooie merk Scabal aan te schaffen, dan is een tweedelig tweeknoops pak in Scabal Soho stijl een echte aanrader. Met dit maatpak kun je alle kanten uit en de moderne, strakke en lichte samenstelling laat je lekker snel aan het pak wennen.

Voor een casual look kun je een strak tweeknoops jasje makkelijk combineren met bijvoorbeeld een zwarte jeans en een strak T-shirt. Of draag het op een bijpassende broek voor een wat formelere stijl in blokkleuren.

De broek op maat is natuurlijk ook heel belangrijk, want dit is het meest veelzijdige onderdeel van je maatpak. Een nette maatbroek is op koudere dagen heel goed te combineren met een gebreide trui of een overjas. Met warmer weer is een polo altijd een goede en stijlvolle keuze.

Eindeloos combineren

Een maatpak is meer dan jasje en een broek die onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Beschouw je maatpak niet als een geheel, maar als aparte, op maat gemaakte stukken die je eindeloos kunt combineren. Draag je nieuwe pak dus niet alleen maar op kantoor of bij formele bijeenkomsten. Een veelzijdig kostuum laten maken zal een aankoop zijn waar je een leven lang plezier van hebt.

Altijd al een mooi maatpak in Alkmaar willen kopen in een prachtige stof van Scabal? Dan is dit je kans om kennis te maken. Tot 30 april 2018 koop je een maatpak in de Classics collectie van Scabal al voor €1099,- en een maatpak in de Condor collectie een heerlijke cool wool voor deze zomer vind je bij ons al voor €1039,- Zo kun je voor de zomer een kleine €300,- tot €400,- besparen op je maatpak, kun je die mooi in het zomervakantie potje stoppen 😉

Bel snel voor een afspraak naar maat: 072-5111182

 

 

 

 

 

Hoes Tailors
Geesterweg 20
1815 CS Alkmaar
Tel. 072-5111182
Fax. 072-5111578

Kvk Alkmaar. 37055068
Btw nr. NL 80 32.60.453.B.01
Ing bank. 65.15.54.764
Iban. NL15INGB0651554764
Bic. INGBNL2A

Altijd op de hoogte van aanbiedingen en het laatste nieuws?